Niko Milan uspio je u svom naumu. Njegova emotivna izvedba dospjela je do njegove bivše supruge.

Galerija


Simpatični Niko Milan iz Metkovića svojom emotivnom izvedbom u Supertalentu oduševio je cijelu Hrvatsku. Bivšoj supruzi otpjevao je pjesmu Toše Proeskog "Još uvijek sanjam da smo zajedno" i natjerao suze na oči Maji Šuput.

Oduševljenje nisu krili ni ostali članovi žirija, a nastup o kojem trenutno svi bruje dospio je i do njegove neprežaljene ljubavi. "Saznao sam od prijatelja i rodbine da je pogledala nastup. Emotivno ga je prihvatila, no odgovor još uvijek nisam dobio. Čuli smo se telefonski i pričali o zajedničkom djetetu, ali ja sam sve u svemu pozitivan. Idem na sve ili ništa!" kazao je Niko za DNEVNIK.hr.

Niko Milan (FOTO: Dnevnik.hr)
Niko Milan (FOTO: Dnevnik.hr)

Pozitivne reakcije uslijedile su i od okoline. Unatoč brojnim pohvalama, uvjerava nas, ovo nije njegov maksimum. "Svi oko mene bili su uzbuđeni više od mene samog. Uvjeren sam da mogu puno bolje. Idući nastup bit će puno bolje pripremljen i puno sadržajniji", govori Niko. Svojim nastupom odledio je i najhladnija srca i poslao jednu važnu poruku - od ljubavi se ne odustaje! A nakon svega ne bi nas čudilo da mu podršku u studiju idući puta pruži ljubav njegova života. "To ne znam. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati. Ako se to dogodi, onda ću pjevati cijelom svijetu", zaključuje Niko za kraj.