Gol, gol, gol!

Naprijed, Hrvatska! Djevojčice i dječaci iz zagrebačkog plesnog zbora pjesmom poručuju: ''Pobjeda je naša!''

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki (Foto: Screenshot) Plesni zbor Zagrepčanke i dečki (Foto: Screenshot) Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Plesni zbor Zagrepčanke i dečki (Foto: Screenshot) Galerija

Još je malo ostalo do polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske, a uz njih su baš svi, pa tako i dječji plesni zbor Zagrepčanke i dečki.

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki ove godine slavi 25. rođendan. Tijekom godina otpjevali su na stotine pjesama, a sada su snimili jednu navijačku kao podršku našoj nogometnoj reprezentaciji, koja je ove godine na Svjetskom prvenstvu stigla do polufinala. Djeca su pjesmu ''Naprijed, Hrvatska'' snimili uz pomoć Nevia Smajića i Marija Borščaka.

Pogledaj i ovo Prosidba na dočeku Vatrenih (Foto: Instagram(Croatia Full Of Life) Vrtlog emocija! On je znao kako iskoristiti vrijeme do dolaska Vatrenih: Zaprosio djevojku usred gužve na trgu u Zagrebu!

''Ponos do neba za našu dječju ekipu, za naše vatrene navijače, za svu ljubav prema domovini Hrvatskoj!'' poručuju uz pjesmu uoči ogleda s Engleskom u Rusiji.

A kako pjesma zvuči, pogledajte u videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene