Glumica Nataša Janjić jučer je potvrdila kako čeka svoje prvo dijete.

Galerija


Nataša je sinoć blistala u maloj, crnoj haljini.

Vezani članci Luka Nižetić - 1 Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno! Nataša Janjić (Foto: Instagram) Glumica jedva čeka postati majka: Nataša Janjić napokon otkrila spol djeteta

Glumica Nataša Janjić jučer je na iznenađenje javnosti potvrdila kako čeka svoje prvo dijete, no nije htjela otkriti ime oca djeteta.

Nije dugo trebalo da se sazna kako se radi o 35-godišnjem pazinskom ortopedu Nenadu Medančiću s kojim je u vezi odnedavno, a i on sam se na Facebooku pohvalio zajedničkom fotografijom na kojoj je svojoj dragoj poručio da je ona njegovo sve.

Nataša Janjić Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Foto: Facebook

A Nataša se sinoć pojavila na jednom eventu u Zagrebu, no pratnja joj nije bio dečko, već dugogodišnji prijatelj Luka Nižetić.

Nataša Janjić Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Nataša Janjić Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nataša Janjić Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Maksim Mrvica Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nataša je blistala u maloj, crnoj haljini, dok je Luka nosio crno odijelo i bijelu košulju u svom prepoznatljivom stilu.

Nataša Janjić Luka Nižetić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Aleksandra Dojčinović (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Na istom eventu zabavljala su se još brojna poznata lica iz zagrebačkog društvenog života, kao npr. modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i pijanist Maksim Mrvica, ali i nove IT djevojke Nika Matić, Rita Rumora i Nabilah Harron