I nakon 30 godina i dalje zanimljiva i zavodljiva u bilo kojoj verziji.


Denis i Denis, napravili su pravi bum kada su se počekom 80-tih pojavili na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije. Davor Tolja nizao je hit za hitom, a atraktivna Marina Perazić odmah je dobila epitet seks simbola. Od jedinstvenog stila odjevanje, do specifičnog načina interpretacije, Marina je bila u svemu posebna.

Slavi njihovih 30 godina: 'Taj teret slave i danas mi je veliko breme!'

Vezani članci Slika nije dostupna Slavi njihovih 30 godina: 'Taj teret slave i danas mi je veliko breme!' Slika nije dostupna Kineskinja otpjevala Brenin hit: Emotivna djevojka čak i zaplakala!

Grupa je osvjala brojne nagrade, a svaka nova pjesma postajala je instant hit. Tako je i bilo s pjesmom 'Soba 23'. Plesna, provokativnog teksta i zarazne melodije, odmah je dobila oznaku hit. Kada je snimljen tekst za pjesmu, danima se samo o tome pričalo. Za današnje pojmove spot je prilično nevin, ali 80-tih bio je prilično kontroverzan. Već sam naziv pjesme daje naslutiti što se u toj sobi događa.

Prošlo je 30 godina od 'Sobe 23', ali pjesma je i dalje vrlo aktualna. Osim što se često vrti na radio postajama, sada je dobila i novu verziju. Najljepša srpska pjevačica Nataša Bekvalac obradila je pjesmu i na taj način vratila dašak 80-tih. Seksi Nataša ili seksi Marina Perazić, odlučite sami koja vam je bolja i koja vam se verzija pjesme više sviđa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook