Mnogi možda nisu znali da reper 'bez dlake' na jeziku - slavni Eminem, ima kćer koja je tinejdžerica. Hailie Scott ima 17 godina i upravo je okrunjena kraljicom svoje škole.


Eminem je ime kćerke opjevao u pjesmi Hailie's Song koja se nalazi na njegovom četvrtom studijskom albumu iz 2002. godine 'The Eminem Show'.

Ne sumnjamo kako je 17-godišnja Hailie Scott itekako na to ponosna. Vjerojatno kao i tata Eminem na njezinu titulu kraljice škole koju pohađa u Michiganu.

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica Nasilje u školi, ilustracija Ravnateljica škole mlatila učenicu (6) palicom, majka je sve snimila: ''Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji znali što se događa''

>> Jeste li Eminema ikad vidjeli zbunjenog i posramljenog? Evo prilike za to!

'Tako sam sretna i zahvalna što sam postala kraljica! To je velika čast i blagoslov', napisala je Hailie na Twitteru.

Podsjećamo na riječi iz Eminemove pjesme posvećene Hailie:

'Kada vidim svoju djevojčicu odjednom više nisam lud, sve odjednom dobiva smisao kad pogledam u njezine oči. Hailie, sjećaš se kad ti kažem 'Ukoliko ikad išta budeš trebala, tata će biti uvijek tu za tebe?' Pa pogodi što? Tata je ovdje. I nikud ne idem zlato. Volim te', stihovi su koje je reper posvetio svojoj djevojčici.


40-godišnji Eminem, pravog imena Marshall Mathers, dobio je Hailie u braku sa bivšom suprugom Kim Scott.

Ona je njegovo jedino biološko dijete, a uz nju ima još dvoje - Whitney - Kimino dijete iz prvog braka te Alaina - dijete Kimine sestre koje je također priznao kao svoje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook