Omiljeni glumac brojnih generacija, Mustafa Nadarević, otac je dviju kćeri i jednog sina. Najpoznatija među njima svakako je zgodna Nana.

Galerija


Lijepa, duhovita i karizmatična – tako bi se moglo opisati Nanu Nadarević.

Vezani članci Antun Vrdoljak - 4 Problemi nakon snimanja ''Generala'': Glumci, scenografi i snimatelji tvrde da im Vrdoljak nije isplatio honorar Za ona dobra stara vremena (FOTO: PR) Film ''Za ona dobra stara vremena'' stiže u domaća kina

Djevojka je to koja oduševljava zajednicu na Instagram svojim humorističnim objavama, a s obzirom na to da joj je otac svima omiljeni glumac Mustafa Nadarević, jasno je od koga je sav talent i naslijedila. 

Zgodna Nana uspješna je u svom poslu, bavi se marketingom i PR-om, šarmira na društvenim mrežama, a baš kao i otac, ljude oko sebe privlači karizmom i smislom za humor.

Legendarni glumac ima troje djece – dvije kćeri i sina, a od njih je Nana najviše u medijima. 74-godišnji Mustafa jedan je od najpoznatijih glumaca s ovih prostora, njegov talent i rad nagrađivani su svim prestižnim nagradama, a njegova sjajna karijera traje i danas.

Mlađe generacije znaju ga po ulozi Izeta Fazlinovića iz serije "Lud, zbunjen, normalan", a stariji se sjećaju i remek-djela poput "Velog mista" i "Glembajevih".