Bravo Mia!

Veliki uspjeh: Hrvatska producentica u utrci za svoju četvrtu Emmy nagradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska filmska i televizijska producentica Mia Pećina, uvrštena je među svjetsku elitu televizijske i filmske produkcije!

Izniman talent mlade Zagrepčanke, producentice Mie Pećine, prepoznala je američka televizijska kuća NBC koja je Miu izabrala u svoj produkcijski tim na 22. Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a da je upravo ona pravi izbor, pokazalo se kada je predanim radom između 1300 suradnika, ponovno zaslužila zavidnu nominaciju za prestižnu nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo showbuzz Već četiri godine Charlie Sheen priznao: 'Imam HIV!'

Emotivan govor koji nas je sve podsjetio zašto smo ga voljeli

'Nakon 2012. i osvojena tri Emmyja za rad na dokumentarnom filmu CBS-a 'Game of Honor', uz Petera Radovicha, dobila sam nove ponude i od drugih TV kuća u Americi. Prvi posao nakon ovog snimanja bila je Olimpijada u Londonu kada sam postala dio NBC tima i zahvalna sam što su me odmah uključili i u tim za Soči. Nevjerojatno je da je još jedna nominacija sada tu i već sam samim time ponosna i sretna! Što će biti 5. svibnja na ceremoniji u New Yorku i nije toliko važno jer i ovo je predivan trenutak! Sada s još više nestrpljenja očekujem Olimpijadu u Riu', otkrila je uspješna, talentirana producentica.

VIDEO A najbolja TV serija je...

Mia se, uz suradnju s proslavljenim američkim redateljem, direktororom sportskog programa CBS-a i dobitnikom više od 25 Emmya, Peterom Radovichem uz kojeg je za dokumentarni film ‘Game of Honor’ osvojila čak tri nagrade Emmy, može pohvaliti i produciranjem televizijskog serijala ‘Barakude’. Prvi projekt Petera Radovicha u Hrvatskoj pokazao se iznimno uspješnim, a mali tim od samo četiri osobe na čelu s producenticom Miom Pećinom uspio je na najbolji mogući način dočarati sportske avanture, ali i privatne izazove zlatne hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Mia Pećina trenutno radi na prvom regionalnom, sportskom tv reality showu ‘Fight of Nation’ čiji nas početak očekuje u proljeće 2016., u suradnji s američkim redateljem hrvatskog porijekla Marinom Skipićem, čiji je reality show ‘Ultimate Fighter’ na televiziji NBC trenutno jedan od vodećih reality projekata u Americi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene