Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su obilježili 90-e godine, mogli bi opet postati hit. Sjećate li ih se?


Dva filma su već iza njih, a nedavno su najavili i treći. No, ono po čemu su David Duchovny i Gillian Anderson postali planetarno popularni nisu filmovi već 9 sezona serije 'X Files' ('Dosjei X').

Vezani članci Slika nije dostupna Fanovi 'X-Filesa' u ekstazi: Bliski susret Muldera i Scully Slika nije dostupna Mulder i Scully se vraćaju! Istina je još uvijek tamo negdje

Scenarij za treći film o tajnovitim dosjeima X se već piše, otkrila je nedavno glumica Gillian Anderson, poznatija kao agentica Scully iz serije 'Dosjei X' koja se snimala od 1993. do 2002. godine.

Dodala je i kako se treći film može očekivati kad scenarij bude potpuno gotov, za što je potrebno mnogo vremena i strpljenja.

>> Kemija još uvijek postoji! Omiljeni par opet zajedno!

Osim višegodišnjih uloga u poznatoj seriji, Mulder i Scully su se pojavili i u filmovima 'Dosjei X' (1998.) i 'Dosjei X : Želim vjerovati' (2008.), koji nisu polučili ni upola takav uspjeh kao što je to napravila legendarna serija o vanzemaljskoj inteligenciji i nadnaravnim pojavama.

Uz ovu napetu radnju, posebno je intrigantan bio odnos dvoje slavnih agenata koji su se s vremenom veoma zbližili i postali sve intimniji.

U priloženom videu prisjetite se njihova bliskog odnosa i međusobnih pogleda iza kojih su skrivene velike tajne.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook