Ljetna zabava na Braču ne prestaje.

Galerija


Svjetski DJ duo The Shapeshifters još su jednom izvrsnim setom pokazali zašto su Hrvatima jedni od najomiljenijih glazbenika.

Vezani članci Nikola Martinić Dragan, načelnik Stožera civilne zaštite otoka Brača dao ostavku Šef lokalnog stožera dao neopozivu ostavku: "Izgubio sam povjerenje u Nacionalni stožer, za neke stvari ne mogu naći uporište u logici" Policijski očevid, ilustracija Brač: U sudaru s automobilom teško ozlijeđen motociklist, helikopterom prebačen u bolnicu

Između tisuću posjetitelja bračkog 585 cluba bili su dobro raspoloženi, najtraženiji hrvatski muški model, Patrik Cvetko, vaterpolist Marino Divković i mnogi drugi. Patrik je jedan od najtraženijih modela LA modne agencije TWO model management. Nedavno je snimio kampanju za modne brandove Russell Brown, Police te hrvatski Sheriff&Cherry. Između brojih snimanja svjetskih modnih editorijala te odrađenih kampanja posebno je bio zapažen njegov nastup na modnoj reviji jednog od najprodavanijih dizajnera današnjice Philipp Pleina.

 

A post shared by Patrik Cvetko (@patrikcvetko) on

 

A post shared by Patrik Cvetko (@patrikcvetko) on

Zabava u 585 clubu ne prestaje. Iako su se mnogi hrvatski građani već vratili na radne zadatke, još uvijek je velik broj onih koji uživaju u ljetnim radostima kao i turisti. U 585 clubu 23. će kolovoza nastupiti hrvatski DJ Ivan Mastermix, a već idućeg dana, 24. na klupski stage popest će se legendarni Pete Tong. Ljetnu sezonu nastupom će zatvorit svjetska DJ zvijezda David Morales 30. kolovoza.

 

Patrik Cvetko (Foto: PR)
Marino Divkovic (Foto: PR) Foto: PR


Najpoznatiji glas BBC Radia 1, Pete Tong, svoju je popularnost stekao vodeći najslušanije emisije poput Essential Mix i Essential Selection u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.

Patrik Cvetko (Foto: PR)
585 club (Foto: PR) Foto: PR


Više od tri desetljeća u vrhu glazbene scene David Morales dobro je poznat domaćoj publici. U vrijeme kada je remix kultura počela rasti, Morales je postao jedna od prvih zvijezda DJ-inga. U svojoj biografiji ima upisano više od 500 suradnji s imenima kao što su Michael i Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston i Jamiroquai. Vlasnik Grammya za produkciju, kao i one za remiksiranje, jedan je od najprestižnijih producenata house glazbe danas.