Ljetna zabava na Braču ne prestaje.

Galerija


Svjetski DJ duo The Shapeshifters još su jednom izvrsnim setom pokazali zašto su Hrvatima jedni od najomiljenijih glazbenika.

Vezani članci Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Žena koju je Kuščević napao na Facebooku: "Razumite Lovru. Nit' ima vremena nit' zna što sve ima" Prosvjed u Supetru za besplatni prijevoz za djecu s poteškoćama u razvoju (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Ministarstvo prometa donijelo privremeno rješenje: Djeca s poteškoćama u razvoju imat će besplatan trajektni prijevoz

Između tisuću posjetitelja bračkog 585 cluba bili su dobro raspoloženi, najtraženiji hrvatski muški model, Patrik Cvetko, vaterpolist Marino Divković i mnogi drugi. Patrik je jedan od najtraženijih modela LA modne agencije TWO model management. Nedavno je snimio kampanju za modne brandove Russell Brown, Police te hrvatski Sheriff&Cherry. Između brojih snimanja svjetskih modnih editorijala te odrađenih kampanja posebno je bio zapažen njegov nastup na modnoj reviji jednog od najprodavanijih dizajnera današnjice Philipp Pleina.

 

A post shared by Patrik Cvetko (@patrikcvetko) on

 

A post shared by Patrik Cvetko (@patrikcvetko) on

Zabava u 585 clubu ne prestaje. Iako su se mnogi hrvatski građani već vratili na radne zadatke, još uvijek je velik broj onih koji uživaju u ljetnim radostima kao i turisti. U 585 clubu 23. će kolovoza nastupiti hrvatski DJ Ivan Mastermix, a već idućeg dana, 24. na klupski stage popest će se legendarni Pete Tong. Ljetnu sezonu nastupom će zatvorit svjetska DJ zvijezda David Morales 30. kolovoza.

 

Marino Divkovic (Foto: PR)
Marino Divkovic (Foto: PR)


Najpoznatiji glas BBC Radia 1, Pete Tong, svoju je popularnost stekao vodeći najslušanije emisije poput Essential Mix i Essential Selection u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.

585 club (Foto: PR)
585 club (Foto: PR)


Više od tri desetljeća u vrhu glazbene scene David Morales dobro je poznat domaćoj publici. U vrijeme kada je remix kultura počela rasti, Morales je postao jedna od prvih zvijezda DJ-inga. U svojoj biografiji ima upisano više od 500 suradnji s imenima kao što su Michael i Janet Jackson, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston i Jamiroquai. Vlasnik Grammya za produkciju, kao i one za remiksiranje, jedan je od najprestižnijih producenata house glazbe danas.