Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss Hrvatske Antonija Gogić otputovala je u London na izbor za Miss Svijeta!


Tijekom leta do britanske prijestolnice naša lijepa misica bila je dobrom društvu - Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ukrcali su se u isti avion jer im je London usputna stanica na putu prema Kaliforniji.

Miss Hrvatske Antonija Gogić odlazi u London na izbor za Miss svijeta

Vezani članci Slika nije dostupna Intervjue ne daju često, a sada znamo i zašto: "Ljudi se boje da će se on skinuti" Slika nije dostupna Hrvatska pjevačica progovorila ''Kakve su to uniforme, gdje su majke?''

Ove godine na natjecanju za Miss Svijeta prisutno je 127 predstavnica, a naša Antonija sobu dijeli s Miss Bosne i Hercegovine Isidorom Borovčanin. Natjecanja su započela već prvi dan njihovog boravka i Antonija već bilježi bodove u individualnom  sportu i folklornom nastupu na kojem je predstavila prekrasnu narodnu nošnju otoka Suska i ples kojem su je naučili u folklornom ansamblu 'Turopolje'.

'Podršku našoj Antoniji možete dati lajkanjem njene službene Facebook stranice Miss World - Croatia i glasovanjem na Miss World App-u. Molimo vas da to svakako učinite jer to donosi vrijedne bodove našoj predstavnici', poručuju organizatorice Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook