Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miss Hrvatske Antonija Gogić otputovala je u London na izbor za Miss Svijeta!


Tijekom leta do britanske prijestolnice naša lijepa misica bila je dobrom društvu - Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ukrcali su se u isti avion jer im je London usputna stanica na putu prema Kaliforniji.

Miss Hrvatske Antonija Gogić odlazi u London na izbor za Miss svijeta

Vezani članci Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Pratilo ih 25 tisuća ljudi: Saznajte kako se dogodio prvi nastup Mrletove i Ivankine mezimice Let 3 i Tereza Kesovija zajedno zapjevali - 3 Pomalo neobična suradnja ugledala svjetlo dana: Tereza Kesovija i Let 3 zapjevali zajedno!

Ove godine na natjecanju za Miss Svijeta prisutno je 127 predstavnica, a naša Antonija sobu dijeli s Miss Bosne i Hercegovine Isidorom Borovčanin. Natjecanja su započela već prvi dan njihovog boravka i Antonija već bilježi bodove u individualnom  sportu i folklornom nastupu na kojem je predstavila prekrasnu narodnu nošnju otoka Suska i ples kojem su je naučili u folklornom ansamblu 'Turopolje'.

'Podršku našoj Antoniji možete dati lajkanjem njene službene Facebook stranice Miss World - Croatia i glasovanjem na Miss World App-u. Molimo vas da to svakako učinite jer to donosi vrijedne bodove našoj predstavnici', poručuju organizatorice Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook