Mirza Šoljanin (FOTO: PR)
Mirza Šoljanin (FOTO: PR)

Mirza Šoljanin objavio je novu pjesmu ''Oprosti''.


Mirza Šoljanin ima pjesmu s kojom namjerava ponovno osvojiti cijelu regiju. Za hrvatsku premijeru odlučio se za Dnevnik.hr jer vjeruje da ga ljudi još pamte po duetu s Ninom Badrić s kojom je otpjevao ''Duše su se srele''.

Sada predstavlja pjesmu ''Oprosti''.

Aranžman pjesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspješnijih albuma jpevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović, dok glazbu i tekst singla "Oprosti" potpisuje Dino Muharemović.

Isti autorski tim spojio se i na hit pjesmi "Duše su se srele" koju je Mirza Šoljanin snimio s našom Ninom prije četiri godine.

- Jedva sam čekao publici predstaviti pjesmu "Oprosti", koja mi je jedna od najdražih koje sam otpjevao. Ovaj singl donosi pravu ljubavnu priču koja će, siguran sam, dotaknuti srca mnogih'', otkriva Mirza.

Pjesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović, uz pomoć koje je poznati pjevač uspio ispričati emotivnu priču koju donosi pjesma "Oprosti".