22-godišnji Jordan Barrett vruća je roba u modnom svijetu, a trenutno se odmara s glumicom Michelle Rodriguez na Sardiniji.

Galerija


Mlađe je očito slađe.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Profimedia) Napravila kaos u Gradu Ljubavi: Prošetala bez grudnjaka, a fotografi su sve zabilježili Slika nije dostupna VIDEO Vrući toples klinč usred oceana!

39-godišnja holivudska glumica i zvijezda franšize "Brzi i žestoki", Michelle Rodriguez, ovih se dana provodi na luksuznoj jahti na Sardiniji sa 17 godina mlađim modelom Jordanom Barrettom.

Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty)
Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty)

22-godišnji maneken u posljednje se vrijeme smatra "vrućom robom" u modnom svijetu, a dizajneri i urednici se doslovno trgaju za njega, kao i slavne dame. Neko se vrijeme šuškalo kako Jordan ljubi Bellu Hadid, no oboje su oštro demantirali glasine te više puta naglasili kako su samo kolege i dobri prijatelji.

Jordan Barrett Bella Hadid (Foto: Profimedia)
Jordan Barrett Bella Hadid (Foto: Profimedia)

Kao njegovi "ulovi" navode se i manekenke Hailey Baldwin, Sofia Richie, Naomi Campbell, Kate Moss i Megan Blake Irwin. No od svibnja i Canneskog filmskog festivala, Jordana se povezuje s Michelle s kojom je tamo prvi put viđen zajedno.

 

A post shared by Jordan Barrett (@iblamejordan) on

Njegov je otac inače osuđeni krijumčar droge Adrian Barrett. Plavokosi ljepotan otkriven je sa samo 13 godina, nakon što je uhvaćen u krađi šibica u jednom dućanu 2010. godine. Tada mu je prišao lovac na talente poznate internacionalne modne agencije IMG, s kojom je potpisao ugovor 2015.

 

A post shared by Jordan Barrett (@iblamejordan) on

I Michelle u Hollywoodu smatraju "zločestom djevojkom", posebno otkad je priznala da je biseksualka, a neko je vrijeme privlačila pozornost vezom s manekenkom Carom Delevingne.

Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty)
Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty)

Radi li se o novom holivudskom paru ili se duo samo druži, pokazat će vrijeme.