Za titulu najljepše u subotu navečer na izboru Miss Universe Hrvatska natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, a krunu je dobila Mia Pojatina

Galerija


U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatska titulu najljepše za 2018. godinu ponijela je Mia Pojatina iz Nove Gradiške. Mia ima 22 godine, a završila je medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Već 15 godina svira klavir, a 12 godina trenira odbojku. U slobodno vrijeme trenira i boks, ali i pjeva.

Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Vezani članci Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij i predsjednik SAD-a Donald Trump(Foto: AFP) Hoće li doći do opoziva? Kongres počeo s ispitivanjem diplomata o Trumpovim kontaktima s Ukrajinom Ivana Trump i Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića

Za titulu najljepše u subotu navečer natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske. U top pet su se plasirale, Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović.

Titulu Prve pratilje ponijela je Zagrepčanka Danijela Galeković, dok je druga pratilja Silvana Došen iz Splita.

Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Goste su zabavljali Goran Karan i Jacques Houdek, a najpoznatija gošća večeri bila je Ivana Trump, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.