Talentirana Mia Negovetić trenutno boravi u Americi gdje je stigla na poziv svjetski poznatih glazbenih imena.


Sjajna Mia Negovetić ne prestaje oduševljavati svojim pjevačkim talentom. Njezin magičan glas dospio je čak do Amerike gdje je 14-godišnja Mia upravo snimila svoj prvi singl. I to ni manje ni više nego s gitaristom popularnog benda One Direction Danom Richardsom.

Vezani članci Mia Negovetić Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška! Mia Negovetić Prije 6 godina izvela je himnu za pamćenje, ali danas ju nije lako prepoznati, pogotovo u ultrakratkim haljinama koje obožava

"Jako sam uzbuđena što imam priliku raditi s ovim ljudima u SAD-u. Upravo sam završila singl s Philom Simmondsom i Danom Richardsom. Ne mogu dočekati da čujem što smo snimili", napisala je Mia na svom Instagramu.

Suradnjom se pohvalio i sam Richards pohvalivši Mijin ubojiti glas. Inače, ovo nije prvi put da mlada pjevačica oduševljava Amerikance. Oborila ih je s nogu i prije godinu dana kada je gostovala u NBC-jevom showu "Little Big Shots" i razvalila hitom od Beyonce.

 

Laying down some killer vocals with @mia.negovetic and button wizard @mrpsimmonds #BalboaStudios

A post shared by TheDanRichards (@thedanrichards) on