Mia Negovetić oduševila prepuni Lisinski te dokazala zašto je prava zvijezda.


Mia Negovetić ima tek 13 godina, a mnogi joj već sada predviđaju blistavu budućnost. Za njezin glas zna cijela Hrvatska, ali i šire pa je dvorana u Lisinskom bila puna njezinih obožavatelja.

Vezani članci Mia Negovetić Mia Negovetić pustila suzu u haljini dostojnoj holivudskih diva, nije se mogla suzdržati ni zbog mlađahnog kolege! Ella Orešković Naši pjevači ne kriju uzbuđenje zbog nastupa na Dori, neki su preplavljeni emocijama, a neki se spremaju od ranog jutra!

Pred prepunom dvoranom Vatroslava Lisinskog Mia je pokazala zašto je već sada prava zvijezda.
Nije dugo trebalo da se o uspjehu talentirane djevojčice pročuje i izvan granica Lijepe Naše pa je tako Mia dospjela do američkog talent showa 'Little Big Shots'. Amerikanci su Miju predstavili kao tinejdžericu iz Hrvatske, koja je 'ubila' izvodeći Beyonce.

Ali tu nije sve stalo. Naime, ova je slatkica nedavno dobila ponudu da dođe u Hollywood i glumi u jednom filmu – očito ćemo o talentiranoj djevojčici još puno pisati.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju