Mjesecima se nisu vidjeli?

Vratila se u Zagreb: Hrvatska misica više ne ljubi ukrajinskog bogataša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melita Fabečić navodno više nije u idiličnim odnosima s ukrajinskim bogatašem Aleksandrom Onišenkom.

Kada se udala za Aleksandra Onišenka, bivša Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić iznenadila je sve. Najvećim dijelom jer se za njihovu vezu nije znalo pa je vijest odjeknula kao 'grom iz vedra neba'.

Pogledaj i ovo showbuzz FATALNE BRINETE SVJETSKI, A NAŠE Šarmiraju slavne glumce, a zbog njih s nogu padaju i milijunaši

Melita navodno više ne živi s njim u njegovu luksuznom domu u Kijevu, a misica je obrisala i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Melita tako trenutno provodi vrijeme u Zagrebu, dok je Aleksanar navodno s prijateljima u Miamiju i Saint Tropezu. Priča se da se par nije vidio mjesecima, prenosi 24 sata.

Melita ima tek 23 godine, dok njezin suprug ima 48. Nakon što su se vjenčali u veljači 2016. u Ukrajini, sve je izgledalo idilično.

''Supruga i mene veže velika ljubav prema sportu, jahanju i konjima. On se aktivno bavi preponskim jahanjem te neizmjerno voli konje. Ja sam odmalena oduševljena njima i jahanjem te je to postala naša zajednička ljubav iz koje je proizašlo sve ostalo'', kazala je Melita za Dnevnik.hr nakon vjenčanja.

Ipak, prema šuškanjima, čini se da više nije sve tako idilično. 25 godina stariji suprug možda ipak nije ono što je lijepa Hrvatica očekivala.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene