Matija Boršćak (FOTO: PR)
Matija Boršćak (FOTO: PR)

Matija Boršćak predstavlja pjesmu Sjena i već ga mnogi uspoređuju s Tonyjem Cetinskim.


Toplo iznenađenje ovih dana na glazbenoj sceni jest suradnja između poznatog autora Mire Buljana i mladog pjevača Matije Boršćaka.

Vezani članci Frano Lasić Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

S pjesmom simboličnog naziva "Sjena" Matija će se ove godine prvi puta predstaviti na Zagrebačkom festivalu.

Glazba i stihovi koji su se u potpunosti stopili s Matijom djelo su autora Mire Buljana i Nenada Ninčevića. Za pjesmu je snimljen i videospot na prekrasnim lokacijama u Švedskoj u gradu Göteburgu i u Varaždinu, Matijinu rodnom kraju.

U spotu se pojavljuje prelijepa Triljanka Gabrijela Periš koja nosi titulu Best model of Croatia 2017 te Miss Adriatic Hrvatske 2017.

„U ovo blagdansko vrijeme često se prisjetimo prošlosti i lijepih trenutaka, a pjesma 'Sjena' govori upravo o sjećanju i opisuje ljubav kao sjenu koja nas prati u stopu kroz život. Uživajte u stihovima, a tko zna, možda baš vi pronađete svoju 'Sjenu'!“ za kraj poručuje Matija.