Martina Vrbos pala je na čari Beograđanina. Naša pjevačica već neko vrijeme živi u Beogradu sa svojim sedam godina mlađim dečkom Bogoljubom.


'Osvojio me tako što me ignorirao, dok nisam padala mrtva, tako me osvojio, kao i svaku ženu, bezobrazan muškarac. Da je bio fin, sigurno me ne bi osvojio', otkrila je Martina.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato Kakve nas impresivne tranformacije čekaju u nastavku showa "Tvoje lice zvuči poznato": "To što te cure uspiju u nekoliko dana, još niste ustvari vidjeli ništa" Filip Hrgović Filip Hrgović otkrio zašto misli da će biti odličan otac jednog dana i zašto bi u škole uveo boks

Našla je, kako sama kaže, muškarca svojeg života. Ne smeta joj ni razlika u godinama.

'Sedam godina je mlađi od mene, što nema nikakve veze, to nije uopće nekakav trend, pošto moj trend traje već dosta', rekla je Vrbos.

Iako u Beogradu ne živi baš toliko dugo, Martina već lagano brka hrvatski i srpski. Otkrila je i to kako je 'mentol', ali i umjetnik, a umjetnika može voljeti samo netko tko nije iz tog svijeta. Progovorila je Martina i o borbi s kilogramima iako tvrdi da se s njima nikada nije borila.

Pogledajte video i poslušajte što još Martina kaže.