Marta Fernandes ne skriva koliko voli lagodan život.

Galerija


Marta Fernandes ne skriva koliko voli lagodan život.

Vezani članci Zavodnice s interneta Zavodnice s interneta pokazale kako zapravo izgledaju, pa su ih ljudi prozvali varalicama Obitelj Fernandes (Foto: IN Magazin) Nakon što su uveli psa u crkvu, nogometaš i njegova supruga progovorili o detaljima iz privatnog života

Supruga nekad najplaćenijeg Dinamova igrača Juniora Fernandesa, plavokosa Marta, ponovno se hvali skupim poklonima na Instagramu.

Podsjetimo, par je prije nekoliko dana dobio sinčića Matea, a tom je prilikom Junior odlučio nagraditi suprugu za hrabrost skupocjenim Chanelovim kutijama, koje je ona brže-bolje slikala te fotografiju podijelila s 34,5 tisuća sljedbenika.

"Tooo, ovo je najmanje što zaslužuješ nakon što rodiš. Hvala mužu na iznenađenju. Volim te više od svega", napisala je ispod slike crnih vrećica s bijelim natpisom, a usput se pohvalila zaručničkim i vjenčanim prstenjem.

Ovo nije prvi put da se Marta hvali luksuznim iznenađenjima kojima ju obasipa suprug, a vjerujemo kako par neće štedjeti ni na prinovi koja je tek pristigla u njihov dom.