Cure, što čekate?

Zgodan, avanturist i slobodan: ''Zaljubim se 6 puta dnevno, ali sam solo''

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Marko Braić mladi je glumac koji već nosi epitet jednog od najzgodnijih domaćih glumaca.

Marko Braić relativno je novo ime na glumačkoj sceni. Iako iza sebe već ima odrađenih filomova i predstava, Marko je dobio ulogu u novoj seriji ''Na granici'', na Novoj TV koja će ga, nesumnjivo, vinuti među zvijezde.

Pogledaj i ovo Drago Pezić, model (Foto: IN Magazin) Apoloni s plaže Kada ih vidite na plaži s isklesanim pločicama, prirodne morske ljepote padaju u drugi plan!

Marko ima 27 godina, rođen je u Puli, a do sada je bio najzapaženiji po ulozi u Matanićevom Egzorcizmu. ''Moja uloga u Egzorcizmu nije bila strašna, ali tematika je bila strašna. U ovoj seriji sam vrlo simpatičan i zabavan lik, rekao bih duhovit lik'', otkriva Marko koji je mnogim ženama već zapeo za oko zbog svojeg izgleda.

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Čini mi se da ljepota u hrvatskoj više odmaže, da te svrstava u neku ladicu i određuje ti što možeš raditi. Vani je važniji talent, nego izgled'', priznaje Marko koji još nije ni svjestan koliko će mu nova serija pomoći pri afirmaciji te mu donijeti puno obožavatelja.

''Nekako mi je izazov da popularnost ne utječe na moju sreću i na to kakav ću ja biti. Nastojim da znam tko sam i što sam i da se ne pomjeram zbog vanjskih utjecaja'', otkriva Marko Braić.

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Nisu me pripremili na popularnost koja dolazi, ali mi radimo za publiku i mislim da je lijepo ako vam netko udjeli kompliment. Neće mi to biti problem'', iskren je.

Markov privatni život sada će biti pod lupom javnosti. Naravno morali smo provjeriti kakav je njegov ljubavni status budući da će mnoge djevojke upravo to zanimati.

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Emotivni status je jako čudan. Kao ovo vrijeme, nekada hladno, nekada toplo. Zaljubljive sam prirode, zaljubim se šest puta u danu, ali vječito sam slobodan. Nadam se da ću imati dobrih ponuda sada (smijeh). Ja sam vam više za avanturističke veze, to vam je neka pouzdanost, a opet na neki otkačen način'', priznao je Marko čiji je status u ljubavi trenutno slobodan.

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

Marko u seriji ''Na granici'' ima lik Luke Penave. Luka je u odnosu na ostale momke u selu lijep. Dok je bio mali ljudi su mislili da je curica. Svira bas, želi imati bend i obiteljski ga posao u dućanu ne zanima, a manje zadatke za Zorku uredno odrađuje i za taj novac kupuje svoje gadgete. I dok, zbog te svoje drugačije energije, svi misle da je homoseksualac, Luka je ustvari veliki frajer, te namjerno ne demantira glasine o sebi jer tako ima mir, s obzirom da nitko o tome ne želi razgovarati.

Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene