Marija Mandžukića Slavonski Brod je dočekao s oduševljenjem.

Galerija Mario Mandžukić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) +4 Mandžukić (Foto: Instagram)

Danas su na rasporedu bili posljednji dočeci naših srebrnih nogometaša.

Vezani članci Slavonski Brod: Splavovi - 2 Njima je ljeti najugodnije jer žive - na vodi! Dnevnik Nove TV u ulici koja ne postoji nigdje drugdje u Hrvatskoj Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Prelijepa djevojka našeg reprezentativca ukrala sve poglede na blagdanskoj špici

Preciznije, Mariju Mandžukiću Slavonski Brod danas je organizirao svečani doček, dok je Ivan Perišić u isto vrijeme slavio u Omišu.

Mario Mandžukić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Grad Slavonski Brod ponosan je jer je na dočeku bio velik broj Brođana i građana okolnih mjesta i gradova, a mnogi su se pitali hoće li se na dočeku pojaviti i Marijeva dugogodišnja djevojka Ivana iz Strizivojne pored Đakova koja je proglašena "najmisterioznijom hrvatskom WAGS-icom", jer mnogi navijači niti ne znaju kako ona izgleda.

Za sada još ne znamo je li Ivana bila u Brodu, a teško je to i saznati kada se tako vješto skriva od novinara.

Ono što znamo jest da se dotična zove Ivana Mikulić, ima 29 godina te našeg reprezentativca i igrača talijanskog Juventusa ljubi već više od 11 godina.

Mario Mandžukić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Par se upoznao u Slavonskom Brodu dok je ona još išla u srednju školu, a iako je Ivana najveća podrška svom dragom, ne voli se s njim pojavljivati u javnosti. Paru se očito ne žuri stati pred oltar, a zajedno imaju i nekoliko pasa.

Za Ivanu se često može čuti kako je "lijepa i vrlo skromna", a Mandžo je jednom prilikom izjavio kako "vjeruje u instituciju braka, ali da mu se nigdje ne žuri". Također, istaknuo je kako je u privatnom životu vrlo dosadan, ne sebi, ali drugima svakako jest.

Ivana i Mario ljeti se mogu vidjeti na Braču gdje je nogometaš prije nekoliko godina kupio vilu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju