Svi je žele vidjeti!

Je li na dočeku Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu bila njegova misteriozna djevojka?

Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mandžukić (Foto: Instagram) +0 Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Galerija

Marija Mandžukića Slavonski Brod je dočekao s oduševljenjem.

Danas su na rasporedu bili posljednji dočeci naših srebrnih nogometaša.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Preslatki su Kakva romantika: Rakitić posvetio emotivnu poruku zanosnoj supruzi i dobio 335 tisuća lajkova

Preciznije, Mariju Mandžukiću Slavonski Brod danas je organizirao svečani doček, dok je Ivan Perišić u isto vrijeme slavio u Omišu.

Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Grad Slavonski Brod ponosan je jer je na dočeku bio velik broj Brođana i građana okolnih mjesta i gradova, a mnogi su se pitali hoće li se na dočeku pojaviti i Marijeva dugogodišnja djevojka Ivana iz Strizivojne pored Đakova koja je proglašena "najmisterioznijom hrvatskom WAGS-icom", jer mnogi navijači niti ne znaju kako ona izgleda.

Za sada još ne znamo je li Ivana bila u Brodu, a teško je to i saznati kada se tako vješto skriva od novinara.

Ono što znamo jest da se dotična zove Ivana Mikulić, ima 29 godina te našeg reprezentativca i igrača talijanskog Juventusa ljubi već više od 11 godina.

Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Par se upoznao u Slavonskom Brodu dok je ona još išla u srednju školu, a iako je Ivana najveća podrška svom dragom, ne voli se s njim pojavljivati u javnosti. Paru se očito ne žuri stati pred oltar, a zajedno imaju i nekoliko pasa.

Za Ivanu se često može čuti kako je "lijepa i vrlo skromna", a Mandžo je jednom prilikom izjavio kako "vjeruje u instituciju braka, ali da mu se nigdje ne žuri". Također, istaknuo je kako je u privatnom životu vrlo dosadan, ne sebi, ali drugima svakako jest.

Ivana i Mario ljeti se mogu vidjeti na Braču gdje je nogometaš prije nekoliko godina kupio vilu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene