Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da djevojke luduju za njim, Zorica će ga morati dobro čuvati.


Mario Budišćak, pjevač grupe Begini, čini se, odlučio se za ozbiljniju fazu života. Baš na badnjak, Mario je zaprosio svoju djevojku Zoricu Vlatković koju je nedavno tek pokazao na svojem facebook profilu.

Vezani članci Mladen Grdović ulazi u politiku - 2 Estrada u napadu na Sabor: Grdović računa na glasove ljevice, Ante Cash se bori za kršćanske vrijednosti... Mario Budišćak Pjevač Begina ozbiljno krenuo u političku borbu za Sabor, otkrio je koji su njegovi razlozi za ulaz u politiku

Mario je još prije nekoliko godina pjevao 'Do sljedeće zime, promijenit ću joj prezime', i čini se da je ta zima stigla.

Mario je na društvenim mrežama objavio sliku prtena te napisao '' Dragi prijatelji želim vam Sretan Božić, puno ljubavi sreće i dobrih prijatelja... Uživajte u životu i pamtite ga po lijepim trenucima kao sto ću i ja pamtit ovaj Božić''.

Budući da Mario ima horde obožavateljice te da ga i brojne kolegice smatraju najzgodnijim pjevačem na domaćoj sceni, nema sumnje da je Zorica sretna, no da su brojna druga srca slomljena.