Marino Milićević (Foto: Instagram)
Marino Milićević (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Marino Milićević, mladi je model kojeg angažiraju regionalne pjevačice.


Marino Milićević zaludio je žene iz regije. Nakon što se pojavio u Severininom spotu ''Otrove'' mnoge žene bruje upravo o ovom Hercegovcu iz sela Grab u blizini Ljubuškog.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

Preko noći ovaj je mladić postao popularan i o njemu pišu brojni regionalni mediji. Tetoviran po cijelom tijelu ostavlja dojam opasnog momka, a na Instagramu ima ime ''Neprilagođeni''.

Tako je, nakon Severine, Neprilagođeni dobio još jednu ponudu za video spot. Ovaj puta Hercegovac glumi u spotu Sandre Afrike. Nakon što se pomazio sa Severinom, sada će s Afrikom. Zanimljivo je i to što je prije Sandre Severina razmišljala o pjesmi "Dijabole". Navodno se nije mogla odlučiti je li tekst Marine Tucaković dobar za nju, a dok se ona premišljala pjesmu je brže bolje kupila Sandra Afrika.

Inače, Marina su modni agenti zamijetili na Instagramu i tako je krenula njegova karijera. U svijetu modelinga sreo se i sa ponudama za seks, ali kaže kako to nije prihvatio.