Celine Dion, Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Joker, Drake, Johnny Depp – samo su neka od lica u koje se Marina Mamić transformira koristeći tek šminku i kist. Kada se ne bavi time, druga omiljena zanimacija su joj selfieji, stoga smo je pitali da nam otkrije sve tajne tog planetarno popularnog načina fotografiranja.

Galerija


Vizažistica koja oduševljava transformacijama i uz ostatak kreativnog tima stoji iza maski showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' već je stekla svjetsku slavu.

Vezani članci Alpinisti snimali selfie na vrhu zagrebačke katedrale Tko se boji visine, neka ovo ne gleda: Alpinisti odradili fotosession na vrhu katedrale, neki su malo i prilegli Ilustracija (Foto: Robert Schlesinger/DPA/PIXSELL) Dok je s napunjenim pištoljem pozirala za selfije: Dadilja slučajno upucala 10-godišnjaka

Na društvenim mrežama Daily Maila podijeljena je Marinina videotransformacija uz natpis ''Može se pretvoriti u bilo koga''. Nakon toga krenula je lavina obožavatelja, pa Marinu danas na Instagramu prati više od 100 tisuća pratitelja.

Da je u vizualnim aktivnostima prilično uspješna, već je dokazala, a svoje pratitelje, osim transformacijama, zabavlja i selfiejima. Možda poneki još misle da je selfie vrlo jednostavno napraviti, ali iza toga stoje dobro oko, dobra kamera i luda kreativnost.

Sa Samsungom Galaxy S9 Marina je odradila fotografiranje i odlučila otkriti pet trikova uz koje sa selfiejem nema greške.

Što o tome zna Marina Mamić pogledajte u našem videu.