Karizmatični flair barmen iz Požege tražio je po ulicama svoga grada osobu koja bi htjela probati izvoditi trikove pri izradi koktela, a nakon nekoliko odbijanaca jedna djevojka je pristala. Evo kako je izgledala mala školica flair bartendinga Marina Prpića.

Galerija


 

Simpatičnog 18-godišnjeg Požežanina posjetili smo u njegovu rodnom gradu, gdje se priprema za polufinale Supertalenta. Nakon hipnotizirajućeg nastupa prošlu nedjelju Marinu stiže do pedeset poruka dnevno, a na njih sve, bez iznimke, pokušava odgovoriti. Uglavnom su to same pohvale, poslovne, ali i bračne ponude, rekao nam je mladi barmen, koji još uvijek ne može vjerovati što mu se događa i kakva mu se prilika ukazala.

Marin Prpić i Nives (snimljeno s Huawei P20 Pro) - 5 (Foto: Nova Studio)

Zato za svoj sljedeći nastup priprema novitete od kojih nam je samo djelić, kao što je riganje vatre, pokazao i ovom prilikom. Izvođenje ovog efektnog trika zabilježili smo s Huawei P20 Pro u opciji slow-motion. Kako zapravo izgleda stvaranje vatre, otkrijte u videu, a u našoj galeriji fotografija što smo sve fotkali s raznim opcijama na ovom pametnom telefonu. U svom gradu već je zvijezda, a ne sumnjamo da će svojim sljedećim nastupom osvojiti i cijelu Hrvatsku i regiju.

Marin Prpić i Nives (snimljeno s Huawei P20 Pro) - 6 (Foto: Nova Studio)

Njegovi trikovi i žongliranja s bocama stvarno su supertalent, a mi smo se u to i sami imali prilike uvjeriti. Uz slučajnu prolaznicu Nives i mi smo probali pokoji trik, i samo ćemo reći – nijedan nam nije uspio kako spada.

U našem videu pogledajte kako je to uspijevalo Nives.

Vezani članci Martina Tomcic (Foto: Instagram) Martina Tomčić otkrila detalj koji o njoj nismo znali: ''Dvije godine sam živjela s časnim sestrama'' Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Prisni noćni razgovori: Najpoželjniji hrvatski neženja viđen u društvu zagonetne ljepotice