Sjećate se njega?

Prošlogodišnji finalist Supertalenta vratio se nikad spremniji, no putem je 'izgubio' partnericu!

Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Sjećate li se Marina i Nine? Oni su bili finalisti prošlogodišnjeg Supertalenta, a svojim su izvedbama oduzimali dah…

Marin Čačija dobro je poznat javnosti po sudjelovanju u prošloj sezoni Supertalenta. Tada je s plesnom partnericom Ninom Jugo dogurao čak do finala!

Pogledaj i ovo Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Anketa Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

Međutim, ove je godine došlo do promjene. On nastupa sam. ''Uvijek sam imao tremu plesati sam i jednostavno sam to htio prevladati. Pitao sam Ninu slaže li se ona s tim i hoće li ga poduprijeti'', prepričava Marin.

''Nina je rekla da se u potpunosti slaže i da će biti uz mene što me dodatno ohrabrilo'', iskren je ovaj plesač koji dodaje kako se nisu posvađali te da i dalje plešu zajedno.

''Postali smo državni prvaci i ušli smo u uži izbor za 20 najboljih koreografija u cijelome svijetu. U kategoriji hip hop open duo bili smo najbolji.'', pohvalio se Marin. Ako se pitate o kojoj se koreografiji radi riječ je o istoj onoj koju su izveli u samome finalu Supertalenta!

Što Marin priprema za svoj prvi solo nastup na pozornici Supertalenta i kako će se u tome snaći ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu na programu Nove TV.

Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr) Marin Čačija (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene