Vesela i simpatična, 11-godišnja kandidatkinja Supertalenta Maria Suvačarov stala je pred naše kamere kako bi pokazala da godine nisu važne kada se radi o ulozi trenera.

Galerija


Jednu od mlađih kandidatkinja ovogodišnjeg Supertalenta posjetili smo u plesnom studiju u kojem provodi većinu svog slobodnog vremena. Akrobacije u visinama koje je tamo stekla ima u malom prstu, a plesom na svili oduševila je naš žiri i time zaradila prolazak dalje.

Maria se gimnastikom bavi odmalena. Ples na svili zavoljela je prije četiri godine, a za ljubav prema visinama zaslužna je njezina majka Ivana. Nju smo također imali prilike vidjeti na pozornici Supertalenta u izvedbi akrobatske grupe Vertigo Variete.

Maria je bez sumnje talentirana djevojčica, no pitali smo je može li i druge podučiti svome talentu. Nije dugo razmišljala prije negoli je pristala, a sretni prolaznik bio je Nikola, inače suvremeni plesač.

 

Maria Suvačarov i Nikola (snimljeno s Huawei P20 Pro)
Maria Suvačarov i Nikola (snimljeno s Huawei P20 Pro) Foto: Nova Studio

Kako je to izgledalo i je li se Nikola snašao, pogledajte u videu.

Osim naših kamera, cijeli proces učenja pratili smo i Huaweijem P20 Pro te njime isprobali slow-mo opciju, a kako izgledaju fotografije snimljene ovim pametnim uređajem, pogledajte u galeriji.

Vezani članci Diego Siqueira i Iva Augustinović Želiš gledati uživo finale Supertalenta? Diego i Iva znaju kako i otkrivaju pravila Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Nisu im odoljeli ni publika ni žiri: Brazilska senzacija i diva Iva u finalu Supertalenta!