Lijepa i talentirana

Srpska manekenka i dizajnerica zbog Dubrovčanina Tina Sentića zavoljela je Hrvatsku!

Tijana Krstić (Foto: Instagram) Tijana Krstić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Krstić (Foto: Instagram) Tijana Krstić (Foto: Promo) Tijana Krstić (Foto: Promo) Tijana Krstić (Foto: Promo) Tijana Krstić (Foto: Promo) Tijana Krstić (Foto: Instagram) Tijana Krstić (Foto: Instagram) Tijana Krstić (Foto: Instagram) +0 Tijana Krstić (Foto: Instagram) Galerija

Manekenka Tijana Krstić uspješna je dizajnerica koja je novu kolekciju predstavila u Dubrovniku.

Na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža "Copacabana Beach" poznata dizajnerica i manekenka Tijana Krstić predstavila je novu kolekciju MANGO SHAKE.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepša od ljepše Najljepše žene s krilima anđela

Inspirirana Tajlandom i ljepotama te egzotične zemlje, Tijana je istaknula nježnu, ali u isto vrijeme i divlju stranu svake žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

"Jako sam uzbuđena što sam predstavila u Dubrovniku svoju drugu liniju već poznatog brenda Tijana Krstić ateliera, čije su kreacije naišle na pozitivan feedback od velikog broja žena diljem Europe. Energija kojom zrači nova kolekcija i brend sjajno se uklopila u ambijent plaže koja me je od prvog trenutka oduševila i ostavila lijep dojam, gdje se uvijek rado vraćam i jako mi je drago da sam mogla to da podijelim s hrvatskom publikom uz dobru energiju, glazbu i divne manekenke koje su nosile moje modele. Izuzetno sam ponosna i zahvaljujem svima koji su sudjelovali", izjavila je Tijana Krstić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

Osim modne kolekcije Tijanu za Hrvatsku veže i ljubav prema atraktivnom Dubrovčaninu Tinu Sentiću, zbog kojeg možda i promijeni stalnu adresu, a plavokosa ljepotica često dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin (@tin.sen.tic) on

Prethodno je lijepa i talentirana dizajnerica ljubila NBA košarkaša Marka Jarića,koji je poznat i kao bivši suprug Victoria's Secret anđelice Adriane Lime, s kojom ima dvije kćeri.

Par je zbog brojnih nesporazuma i svađa koji su uslijedili zbog veze na daljinu bio zajedno svega nekoliko mjeseci, a nakon prekida odlučili su da će ostati u prijateljskim odnosima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene