Manekenka Tijana Krstić uspješna je dizajnerica koja je novu kolekciju predstavila u Dubrovniku.

Galerija


Na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža "Copacabana Beach" poznata dizajnerica i manekenka Tijana Krstić predstavila je novu kolekciju MANGO SHAKE.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bez dekoltea i minice: Nives iznenadila pojavom u bajkovitoj haljini u kakvoj je nismo navikli vidjeti Ecija Ivušić (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Inspirirana Tajlandom i ljepotama te egzotične zemlje, Tijana je istaknula nježnu, ali u isto vrijeme i divlju stranu svake žene.

"Jako sam uzbuđena što sam predstavila u Dubrovniku svoju drugu liniju već poznatog brenda Tijana Krstić ateliera, čije su kreacije naišle na pozitivan feedback od velikog broja žena diljem Europe. Energija kojom zrači nova kolekcija i brend sjajno se uklopila u ambijent plaže koja me je od prvog trenutka oduševila i ostavila lijep dojam, gdje se uvijek rado vraćam i jako mi je drago da sam mogla to da podijelim s hrvatskom publikom uz dobru energiju, glazbu i divne manekenke koje su nosile moje modele. Izuzetno sam ponosna i zahvaljujem svima koji su sudjelovali", izjavila je Tijana Krstić.

Osim modne kolekcije Tijanu za Hrvatsku veže i ljubav prema atraktivnom Dubrovčaninu Tinu Sentiću, zbog kojeg možda i promijeni stalnu adresu, a plavokosa ljepotica često dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Prethodno je lijepa i talentirana dizajnerica ljubila NBA košarkaša Marka Jarića,koji je poznat i kao bivši suprug Victoria's Secret anđelice Adriane Lime, s kojom ima dvije kćeri.

Tijana Krstić (Foto: Instagram)
Marko Jarić i Adriana Lima (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)

Par je zbog brojnih nesporazuma i svađa koji su uslijedili zbog veze na daljinu bio zajedno svega nekoliko mjeseci, a nakon prekida odlučili su da će ostati u prijateljskim odnosima.