Manekenka Tijana Krstić uspješna je dizajnerica koja je novu kolekciju predstavila u Dubrovniku.

Galerija


Na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža "Copacabana Beach" poznata dizajnerica i manekenka Tijana Krstić predstavila je novu kolekciju MANGO SHAKE.

Vezani članci Slika nije dostupna RASTAVA JOJ GODI Adriana Lima bez šminke izgleda bolje nego ikada Slika nije dostupna ADRIANA JE PALA U ZABORAV! Jarić se 'zaljubio na prvi pogled'!

Inspirirana Tajlandom i ljepotama te egzotične zemlje, Tijana je istaknula nježnu, ali u isto vrijeme i divlju stranu svake žene.

"Jako sam uzbuđena što sam predstavila u Dubrovniku svoju drugu liniju već poznatog brenda Tijana Krstić ateliera, čije su kreacije naišle na pozitivan feedback od velikog broja žena diljem Europe. Energija kojom zrači nova kolekcija i brend sjajno se uklopila u ambijent plaže koja me je od prvog trenutka oduševila i ostavila lijep dojam, gdje se uvijek rado vraćam i jako mi je drago da sam mogla to da podijelim s hrvatskom publikom uz dobru energiju, glazbu i divne manekenke koje su nosile moje modele. Izuzetno sam ponosna i zahvaljujem svima koji su sudjelovali", izjavila je Tijana Krstić.

Osim modne kolekcije Tijanu za Hrvatsku veže i ljubav prema atraktivnom Dubrovčaninu Tinu Sentiću, zbog kojeg možda i promijeni stalnu adresu, a plavokosa ljepotica često dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Prethodno je lijepa i talentirana dizajnerica ljubila NBA košarkaša Marka Jarića,koji je poznat i kao bivši suprug Victoria's Secret anđelice Adriane Lime, s kojom ima dvije kćeri.

Tijana Krstić (Foto: Instagram)
Marko Jarić i Adriana Lima (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Par je zbog brojnih nesporazuma i svađa koji su uslijedili zbog veze na daljinu bio zajedno svega nekoliko mjeseci, a nakon prekida odlučili su da će ostati u prijateljskim odnosima.