baš kao Gabrijel

Tremaš koji rastapa srce: Slomio se usred nastupa i zaplakao, a onda moćno razvalio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Gabrijela Rodića u Supertalentu mnoge je podsjetio na audiciju popularnog britanskog talent showa iz 2012. godine. 9-godišnji Malaki slomio se usred nastupa i zaplakao.

Mali tremaš Gabrijel Rodić svojim nastupom u Supertalentu oduševio je cijelu Hrvatsku. Simpatični 11-godišnjak iz Bjelovara usred točke se smeo, zastao, a onda svima priznao da je zaboravio tekst. Njegova iskrenost kupila je članove žirija, a posebno emotivan bio je Janko Popović Volarić koji je Gabrijelu odlučio pružiti podršku na pozornici. Nakon nekoliko riječi utjehe Gabrijel se sabrao i sjajno otpjevao "Hello" od Adele.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatki Gabrijel iz Supertalenta Maju je i rasplakao, a nama opet zapjevao: "Ah, još uvijek imam tremu! Ali želim puniti arene"

Njegova izvedba mnoge je podsjetila na nastup Malakija Paula u showu "Britain's Got Talent" iz 2012. godine. Tada 9-godišnji Malaki oduzeo se od treme dok je pjevao pjesmu "Listen" slavne Beyonce. Glas mu je drhtao, intonacija mu je pobjegla, a nakon svega slomio se i zaplakao.

Na pozornicu je odmah stigla njegova majka koja ga je snažno grlila dok se studijom prolomio gromoglasan pljesak. Sve to dalo mu je snage da se izdigne i svima pokaže što zna. Malaki je naposljetku baš kao i Gabrijel razvalio moćnom izvedbom. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene