Za nju će mnogi reći da je bez dlake na jeziku - što misli, to i kaže. Pjevačicu Maju Bajamić sreli smo na snimanju videospota za novu pjesmu "Propušten poziv", koji je snimala na jednoj od najviših zgrada u Splitu.

Galerija


Maju Bajamić i dva repera - Krešu i Žuvija veže dugo prijateljstvo. U šali će reći kako ih povezuje i splitski dišpet, da pokažu drugima što znaju.

Vezani članci Maja Bajamić - 2 Maja Bajamić ispričala je kome je posvetila svoj pobjednički nastup, a otkrila je i svoj ljubavni status Maja Bajamić i Lorenzo Lorenzo i Maja Bajamić predstavljaju novi singl "Plešem sama": "Ovo je pjesma koja je do mene došla spontano"

"Maja ima izvrstan glas i izvrsne vokalne sposobnosti, piva bolje od bilo kojeg klapskog pivača u dalmaciji i cura je našeg sličnog karaktera, cura iz kvarta", kaže Krešo Bengalka. 

Iako pjevaju o ljetnoj bezbrižnosti i visokim temperaturama, Maja vrijeme ipak neće provoditi uz more, u kupaćem kostimu.

"Povlačim se u stan, samo ću raditi koncerte i svirke koje sam dogovorila, ali mi je baza Zagreb i samo snimanje i rad na novim pjesmama", kaže Maja. 

Maja je napisala više od 17 autorskih pjesma i ističe kako jedva čeka da ugledaju svjetlo dana. Iako je jedno vrijeme pauzirala, barem što se tiče pjevanja- ona se, kaže, nije odmarala.

"Tu su se ljudi jedno vrime ograničili na ljuti istok što meni nije primarno moje, ne osjećam to kao svoje. A i nisam htjela pristati na neke kompromise tako da išla sam i vani i tu sam zapravo pekla zanat. Najviše na kruzerima gdje smo radili svaku večer po četiri sata", priča nam Maja. 

Za energičnu Splićanku ovo je, kaže, njezino vrijeme. Raspored joj je prilično ispunjen, ali je sretna. No, uz brojne obveze, ima li kod Maje mjesta za ljubav...?

" Za ljubav treba imat dušu i mjesta. Ja sam do nedavno živila u stanu od 20 kvadrata i ne ide brate'', šali se natjecateljica showa 'tvoje lice zvuči poznato''. 

Vješto Maja privatni život drži po strani, no tema o kojoj uvijek rado govori je emisija ''Tvoje lice zvuči poznato'' za koju kaže da joj je promijenila život, a najdraža uloga joj je bila pop kralja Michaela Jacksona

"Prije tog nastupa sam išla tri puta ponovit i falila sve živo. Plesne korake - ma sve sam isfalivala 3 puta prije samog izlaska, odnosno ulaska u lift i tolika me panika i onda su se stvarno dogodile neke stvari koje ja uopće na probama nisam izvela", prisjetila se. 

Maju prati glas vrlo iskrene i izravne osobe. Ne voli nepravdu i za sebe kaže kako nema dlake na jeziku.

"Za istinu sam svakako uvijek otvorena, i to je moj put jednostavno drugim putem ne idem i ne želim jer to je u meni prepoznato kao jedino ispravno ", tvrdi. 

A hoće li obožavatelji prepoznati ljetnu fjaku o kojoj pjeva Maja, doznat ćemo prvog dana ljeta kada pjesma izlazi. Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.