Lujo Kunčević ovog je ljeta snimio novi film u društvu svjetskih zvijezda, a što se ljubavnog statusa tiče, odnedavno je ponovno slobodan. Prekinuo je vezu s Ivanom Mišurom.

Galerija


Ljeto još traje, no zgodni kazališni, filmski i televizijski glumac Lujo Kunčević već ima pregršt događaja koji su mu obilježili zadnje mjesece. 

Vezani članci Max Wright (Foto: Screenshot) Preminulog glumca svi se sjećaju iz "Alfa", ali malo tko ga pamti iz jedne još popularnije serije Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Nakon ljubavnog brodoloma s čak dvije slavne plavuše, ovaj zgodni glumac postao je serijski slamatelj srca

U razgovoru za Story, Lujo je tako otkrio detalje o radu s holivudskom zvijezdom Armandom Assanteom i novom filmu, ali i o ljubavi. Naime, Lujo je nakon godinu i pol dana veze prekinuo s bivšom Miss Univerese Ivanom Mišurom.

Lujo Kunčević i Ivana Mišura (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)
Lujo Kunčević i Ivana Mišura (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Prva nagađanja o prekidu krenula su već početkom ove godine ali Lujo je to demantirao, a Ivana mu je bila i velika podrška ovog proljeća na obrani njegova diplomskog rada. No mjesec dana kasnije par se razišao, ali su ostali prijatelji i u dobrim odnosima.

Zvijezdu serijala “Zlatni dvori“ Nove TV veseli novi film Dominika i Jakova Sedlara, čije je snimanje nedavno dovršeno i u kojem igra izazovnu ulogu.

“Riječ je o filmu “The Match“, u kojem igram logoraša Thomasza. A priča govori o nogometu kao timskoj igri, i to miješanjem prošlosti i sadašnjosti“, ispričao je Lujo za Story.

Lujo Kunčević (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Lujo Kunčević (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Vjeruje kako će film biti zanimljiv publici, čije je snimanje prošlo u ugodnom i prijateljskom okruženju, a u kojem glume i međunarodne zvijezde poput holivudske zvijezde Armanda Assantea.

Lujo je otkrio još jedan sočan detalj, a to je da se će se u filmu pojaviti i hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Mateo Kovačić.