Lijepa mlada djevojka

Više nije djevojčica - Ovako danas izgleda 16-godišnja kći pop kraljice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lourdes Leon, 16-godišnja Madonnina kći, zaista je brzo izrasla u veliku djevojku. Kao da je bilo jučer kad se rodila, te 'davne' 1996. godine.

54-godišnja Madonna ima Lourdes Leon iz veze s trenerom Carlosom Leonom s kojim je bila u vezi '90-ih godina te s kojim je prekinula ubrzo nakon što se Lourdes rodila. No, veza između oca i kćeri svih ovih godina je održavana tako da ovo dvoje imaju divan odnos.

Lourdes je nedavno bila na vjenčanju svog 47-godišnjeg oca, na kojem se u Danskoj vjenčao za dugogodišnju djevojku.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

>> 'Posudila' majčin slavni grudnjak!

2012. godine Carlos i Lourdes snimljeni su u šetnji New Yorkom, a njezin otac je u nekoliko prilika izjavljivao medijima kako je Lourdes najvažnija osoba u njegovom životu.



Na priloženim fotografijama, uskoro 17-godišnja Lourdes (rođendan joj je u listopadu), snimljena je tijekom šetnje s prijateljima u Francuskoj gdje se trenutno s obitelji nalazi na odmoru. Tamo je i njezina majka Madonna te ostala braća i sestra.

Podsjećamo, Madonna je u kolovozu 2000. godine rodila svoje drugo dijete, sina Rocca Ritchiea, kojeg je dobila u braku s britanskim redsteljem Guyom Ritchiem.

Nakon razvoda od Guya, pjevačica je posvojila malenog Davida, rođenog 2005. godine i djevojčicu Mercy, rođenu 2009. godine. Oboje posvojene djece porijeklom su iz Mawalia.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene