Lourdes Leon, 16-godišnja Madonnina kći, zaista je brzo izrasla u veliku djevojku. Kao da je bilo jučer kad se rodila, te 'davne' 1996. godine.


54-godišnja Madonna ima Lourdes Leon iz veze s trenerom Carlosom Leonom s kojim je bila u vezi '90-ih godina te s kojim je prekinula ubrzo nakon što se Lourdes rodila. No, veza između oca i kćeri svih ovih godina je održavana tako da ovo dvoje imaju divan odnos.

Lourdes je nedavno bila na vjenčanju svog 47-godišnjeg oca, na kojem se u Danskoj vjenčao za dugogodišnju djevojku.

Vezani članci Rocco Ritchie Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice Lourdes Leon Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

>> 'Posudila' majčin slavni grudnjak!

2012. godine Carlos i Lourdes snimljeni su u šetnji New Yorkom, a njezin otac je u nekoliko prilika izjavljivao medijima kako je Lourdes najvažnija osoba u njegovom životu.Na priloženim fotografijama, uskoro 17-godišnja Lourdes (rođendan joj je u listopadu), snimljena je tijekom šetnje s prijateljima u Francuskoj gdje se trenutno s obitelji nalazi na odmoru. Tamo je i njezina majka Madonna te ostala braća i sestra.

Podsjećamo, Madonna je u kolovozu 2000. godine rodila svoje drugo dijete, sina Rocca Ritchiea, kojeg je dobila u braku s britanskim redsteljem Guyom Ritchiem.

Nakon razvoda od Guya, pjevačica je posvojila malenog Davida, rođenog 2005. godine i djevojčicu Mercy, rođenu 2009. godine. Oboje posvojene djece porijeklom su iz Mawalia.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook