Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkada je njezin singl 'Royals' osvojio svijet, svakodnevnica mlade glazbenice hrvatskog podrijetla potpuno se promijenila...


Svijet se osvojila sa 17 godina, a sada godinu poslije ima svjetsku slavu i priprema novi album. Lorde, punog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, novo je lice na naslovnici prestižnog Billboard magazina.

Časopis Time objavio listu 100 najutjecajnijih tinejdžera

Vezani članci Slika nije dostupna Pokrenuo kampanju 'Pomozimo joj da si kupi stražnjicu!' pa dobio odgovor: 'I tebi veći penis!' Slika nije dostupna Nema sreće u ljubavi no zato je 2. godinu za redom - ŽENA GODINE!

Njezina pjesma našla se i na sountracku novog filma 'Igre gladi: Šojka rugalica I.dio', a iako je već osvojila publiku i kritiku priznaje kako je i dalje prilično sramežljiva – posebno kada treba razgovarati s nepoznatim ljudima na telefon!

Na novom albumu preuzela je više kontrole, pa se očekuje i više kreativnosti. 'Znala sam da je to dobra odluka za mene kao umjetnicu ali i za moju karijeru. Oni koji me vide samo kao autoricu nekoliko hitova i koji su vidjeli nekoliko mojih nastupa vidjet će taj pomak, posvetila sam se sebi i želim da me se vidi kao ozbiljno umjetničko djelo', kaže Lorde.

Iako mlada, glazbenica uopće ne zvuči naivno već točno zna što želi. U tome joj pomažu i prijatelji, a među njima je i slavna Taylor Swift s kojom se jako dobro povezala. 'Ona donosi glas razuma i inteligenciju, ona je pomak u pop glazbi koju dugo nismo vidjeli. Volimo se družiti i jedna drugoj pokazivati svoje nove glazbene materijale, velika smo si podrška. Sretna sam što je imam u svojem životu', kaže Lorde.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook