Josipa tvrdi kako ona nije kriva 'baš za sve'.


Ljubavni par na farmi, Josipa i Goran, strahuju kako je njihov odnos prikazan u vanjskom svijetu. S obzirom na to, Goran razmišlja da napusti Josipin Gazdinski krevet i vratiti se u svoj, no ona se s time nije složila: „Ako odeš ovih zadnjih dvadeset dana, bit će gore i tebi i meni, gledat će nas kao debile.“, prepričavala je Josipa Anti što se zbilo noć ranije.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Ante je pokušao utješiti Josipu rekavši joj da je to Goran želio učiniti zbog nje, te da nema razloga brinuti: „Kad izađeš ako možete nastaviti nastavite, ako ne, neće te nitko optuživati za ono što si napravila.“ S druge strane, Ante smatra da je on u puno goroj situaciji: „Isto je bilo sa mnom i sa Sarom. To je još gore jer je bilo praktički za jednu noć. A vi ste ovdje super par od početka.“ No, Josipa vidi problem u tome što Goran svojim mislima, prenosi negativnu energiju i na nju: „Sinoć sam mu rekla da mi je svega dosta. Umjesto da bude najbolji tjedan, ja se moram zbog drugih ljudi svađati.“, rekla je Josipa te dodala: „Moj Ante, nisam ja kriva baš za sve!“

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Što se zbiva između Josipe i Gorana te hoće li njihova ljubav preživjeti show, ne propustite doznati!

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.