Ljuba Stanković pobjednik je Pinkovih zvjezdica i čini se kako je pred njime velika glazbena karijera.

Galerija


Šestogodišnje čudo od djeteta, maleni pjevač Ljuba Stanković pobjednik je ove sezone Pinkovih zvjezdica. Hrvatska javnost Ljubu je upoznala u novom Severininu spotu za pjesmu “Tutorial“, u kojem je pokazao svoje glasovne mogućnosti.

Vezani članci Severina (Foto: PR) Čudo od djeteta: Čime je to maleni Ljuba iz Sevkina spota osvojio regiju i što želi biti kad odraste? Slika nije dostupna Slavodobitnik 302. Alke je Alen Poljak!

 

 

Ljubina pobjeda izazvala je oduševljenje njegovih obožavatelja diljem regije koji su ga zapravo i odabrali kao pobjednika. Proglašen je i najvećim otkrićem showa, a žiri koji su činili pjevači Milan Stanković, Sergej Četković, Jelena Tomašević, Goca Tržan i Leontina složili su se da je maleni genijalac.

 

 

“Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako“, rekao je Ljuba za Blic.

 

 

Vjerujemo kako Ljuba neće biti dugo tužan jer pred njim je velika pjevačka karijera.