Maja Bajamić, pobjednica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ljetuje na svoj način.

Galerija


Pored brojnih fotografija domaćih i stranih zvijezda koje se u kupaćim kostimima s morskih lokacija hvale da se njihov trud u teretani tijekom godine itekako isplatio, pobjednica zadnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ljetuje na svoj način, pa je s pratiteljima na Instagramu poželjela podijeliti kako provodi dane.

Vezani članci Žiri showa Tvoje lice zvuči poznato Novi žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ima važnu poruku za gledatelje, pogledajte o čemu je riječ! Maja Šuput Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"

''Kakvi hoteli, kakvi najbolji restorani, kakva ljetovališta, kakvi klubovi i društva mogu lito učinit liton.. Možda ne živin u skladu sa svojih 26 godina, ali ako je tako, onda nikad nisan ni živila ‘u skladu’ ... s tim nečim ‘it’ , ‘in’, modernim...

Ma nema meni onoga šta more zaminit bose noge u zemlji bakina vrta, domaću pomu i jaje ukradeno ispod koke za marendu, slap moje Cetine i njezinih današnjih 17 snažnih stupnjeva.. nema meni tog mira koji mogu dat mala mista, di nije bitno di si bia, s kin si bia, na kojem programu; nego kako si, šta’š radit popodne.. nema meni tog zdravlja, ... fala van lipa, neću vanka, vise volin sliku i skiku dice koja igraju ledene babe i piju vodu ispod špine.. više volin bose noge i raščupanu kosu, nego štikle i frizuru.. više volin pismu Anđela u prirodi nego muzike u klubu.. više volin bakina gradela i peku nego ne znan koje ‘najbolje jelo’ najboljeg kuvara... ne znan, tako je, tako je bilo, tako će i bit..

Domaća hrana je odgovor na mnoga pitanja koja su mi upućena, a tiču se onog vanjskog.. svaka ova slika, odgovor je na ona koja se tiču unutarnjeg... to je moje moderno, moje ‘it’ ..moj ljubičasti svit'', zaključila je. 

 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on