Iako ima visok prag tolerancije, zlobni su komentari ipak izbacili mladu glumicu iz takta.


Lena Dunham zvijezda je popularne serije 'Girls' koja je zaludila ljude diljem svijeta. Osim što u seriji glumi neobičnu i otvorenu djevojku Hannah, Lena je takva i u privatnome životu. Ne srami se svojih stavova, ali i svog tijela koje se ne uklapa u stereotipne prikaze ženske ljepote. No, upravo je zbog toga imala problema.

Vezani članci Instagramuša Instagramuša pokušala uslikati obrok, pa ostala i bez hrane i bez slike Car je gol (Foto: Instagram) Carica je gola! Instagram piše moderne bajke, pogledajte koliko se drastično razlikuju od stvarnosti

Iako ima visok prag tolerancije, zlobni su komentari ipak izbacili mladu glumicu iz takta. Naime, Lena je odlučila zaposliti osobu da joj vodi Twitter profil jer nije željela više čitati ružne komentare o sebi.
U najnovijem intervjuu 29-godišnja glumica objasnila je da je nedavno objavila fotografiju sebe u donjem rublju svog dečka Jacka i upravo je ta fotografija izazvala lavinu negativnih komentara.

'Zašto si objavila tu fotografiju? Nitko ne želi gledati te masne naslage! Pokaži malo samokontrole za stolom. Idi na dijetu, svinjo debela', glasio je jedan od komentara.

Svima pokazala da je smršavila: 'Osjećam se slobodno'

'Mislila sam da je smiješno objaviti tu fotografiju jer mi je ponestalo vlastitog donjeg rublja pa sam posudila njegovo. No, to se pretvorilo u najružnije komentare o ženskom tijelu', rekla je.

'U meni postoje dva osjećaja. Ne želim objavljivati nikakve svoje privatne fotografije, ali opet s druge strane na moj profil dolaze djevojke koje žele gledati fotografije koje objavljujem jer se osjećaju normalnije. Ne želim da oni koji dođu vide mene na fotografiji ispod koje stoje komentari koji me vrijeđaju,gdje mi govore da sam ružna i debela i u kojima piše da svi koji izgledaju kao ja su degutantni i odbojni', dodala je.

'Prepustila sam Twitter nekome drugome, ne znam čak ni lozinku. To više nije bilo sigurno mjesto za mene. Mislim da se ne možeš u potpunosti izolirati od verbalnog nasilja. Jednostavno to ostane u tebi kad pročitaš da te netko želi kamenovati do smrti. To je verbalno nasilje', objasnila je glumica koja je odlučila zadržati Instagram profil.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook