Njezina strast

Priznajte da želite otkriti tko je ona i čime se bavi? Toliko je atraktivna da će vam odmah zapeti za oko

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Lea Milanović oduševit će vas svojim plesom u showu Supertalent.

Perlice, šljokice , crteži, figurice, sviranje, izrada kostima, a ponajviše ples ono su čime je preokupirana mlada i atraktivna Zagrepčanka Lea Milanović. Kao prave svjetske zvijezde Lea ima i umjetničko ime, Warisa Lie, a njezini nastupi već su imaju svoju publiku na različitim događajima, ali i internetu.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Unatoč tome što se na pozornici već jako dobro snalazi kaže da će se njezin nastup na Supertalentu razlikovati od svih prethodnih. ''Nikada me do sada nisu toliko snimali i nisam davala toliko intervjua. Ne stvara mi to pritisak jer se osjećam ugodno u ovome što radim i volim to'', komentirala je.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Dvadesetjednogodišnja Lea plesom se bavi već deset godina, a ni sama ne zna kako se točno dogodila taj interes i ljubav. ''Samo se nešto probudilo u meni i rekla sam mami da želim plesati i time se baviti cijeli život.'', ispričala nam je.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Njezino je usmjerenje orijentalni ples, ali kako kaže voli improvizirati na razne stilove i htjela bi se dodatno educirati. ''Orijentalni ples povezan je s osjećajem, a ne samim pokretom. Mislim da na pozornici neće biti neke greške, eventualno mogu pogriješiti ritam, ali sve je to dio učenja.'', objasnila je.

Priznaje kako najviše voli improvizirati, ali i dodaje: ''Sada ću se predstaviti s plesom, a ako prođem dalje nadam se da ću uspjeti predstaviti sve svoje talente, zanimanja i ljubavi''.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta. Prvu epizode nove sezone ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene