Lea Mijatović i Andrej Šepčić u vezi su već godinu i pol. Najradije se provode kod kuće.


Nakon što se nedavno razišla s Teškom industrijom, Lea Mijatović krenula je u solo vode. Najveća potpora joj je dečko, s kojim je proputovala pola Europe, a posebne uspomene nose s prvog zajedničkog skijanja. . Kada nisu na putovanju, atraktivna Splićanka i njezin dečko, inženjer Andrej Šepčić, najradije vrijeme provode opuštajući se kod kuće.

Vezani članci Franka Batelić Franka odala tko joj je bio prvo ljubavno razočaranje i kako je Ćorluka reagirao na njezinu promjenu: "Nije pokazao znakove ljubomore" Aleksandra Grdić Drastični životni preokreti, evo koje su to slavne Hrvatice svoje živote promijenile iz korijena!

Najljepša su druženja uz štednjak, kada zajedničkim snagama iz njihove kuhinje stižu brojni specijaliteti. Zbog svojeg posla, Andrej često putuje na Bliski istok pa kod kuće ne nedostaje orijentalnih začina i delicija. Lea i Andrej upoznali su se prije godinu i pol. Otada provode nezaboravne trenutke. Zajedno su proputovali pola Europe.

"Krenuli smo nekako od Italije prema Francuskoj, pa smo obišli Češku, Nizozemsku, Irsku i ja mislim da je to to, zasada", kaže sretni par. Najsretnije uspomene ipak su im one sa skijanja. Otkrila nam je da se čak i rasplakala! A što nam je još otkrila tijekom druženja, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.