Ovoga ljeta H&M slavi praznike spektakularnom kampanjom i blagdanskom kolekcijom.


Globalne superzvijezde Tony Bennett i Lady Gaga zvijezde su kampanje za koju će pjevati It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing) s njihovog Br. 1 albuma Cheek To Cheek. Proširena verzija reklame imat će premijeru 25. studenoga na hm.com.

Lady Gaga kao grčka božica u Ateni

Vezani članci Lady Gaga - 3 Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca Lady Gaga, Michael Polansky Od golišavih izdanja do inauguracije: Postala je ikona koja se bez problema skine do kraja, ali i zakopča do grla

Kampanja je izazovna i zabavna avantura u kojoj obitelj H&M-ovih supermodela i superzvijezda slave duh davanja i zajedništva Božića. Blještavo raspoloženje ispunjeno glamourom bez napora koji donose elegantne crvene haljine i suknje sa svjetlucavim topićima. Pletiva su praznična i nezaobilazna poput lijepog velikog pulovera koji nosi Lady Gaga u kampanji za tisak.

Za muškarce tu su karirani uzorci za blagdansko raspoloženje, pa tako sako s kariranim uzorkom izgleda odlično u kombinaciji sa zabavnim božićnim puloverima. Djeca se također pridružuju božićnoj zabavi s velikom ponudom sezonskih printova i ukrasa, a tu su i karo uzorci i puloveri kako bi izgledali što elegantnije.

„Volim osjećaj blagdana u H&M-u ove sezone,“ kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica u H&M-u, iz odjela za razvoj novih proizvoda. „Ženske haljine svjetlucaju ili dodaju dašak novoga tradicionalnoj crvenoj boji, muškarci izgledaju praznično u kariranim uzorcima, a djeca u različitim zabavnim printovima.“

Tijekom blagdanskog razdoblja H&M prikuplja sredstva za CARE, humanitarnu organizaciju koji radi sa siromašnim ženama i djevojkama u borbi protiv globalnog siromaštva. H&M će prodavati poseban komplet poklon naljepnica u svakoj od prodavaonica. Za svaki prodani komplet zaklada Conscious Foundation donirat će dvostruki iznos prodajne cijene organizaciji CARE.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook