Wow!

Kim, čuvaj se! Mlađahna Kylie utegla se u tajice i top, pokazala bujne obline kojima prijeti i slavnoj sestri

Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 3 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 3 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 6 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 4 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 3 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 2 +0 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Kylie Jenner bujna je i stasita i sprijeda i straga.

Kylie Jenner nedavno je smještena na Maximov popis sto najseksi žena na svijetu, a ona se svakog dana trudi da tu titulu i opravda. Stoga ne čudi što je najčešće u prilično uskim izdanjima. Mlada majka nedavno je s prijateljicom Jordyn izašla na večeru, a tom je prilikom odjenula sportski top, tajice visokog struka te prozirne štikle.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Diskutabilni modni odabir istaknuo je sve obline mlade djevojke. Bujne grudi, velika stražnjica - Kylie ima sve i opasna je konkurencija svojoj polusestri Kim Kardashian, koja je proslavila cijelu obitelj.

Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 1 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene