Slavni Forbes stavio je Kylie Jenner na najnoviju naslovnicu.

Galerija


Američka zvijezda televizijskih reality programa i moćnica u kozmetičkoj industriji 20-godišnja Kylie Jenner, prema tvrdnjama u novom izdanju poslovnog magazina Forbes, uskoro će postati najmlađa "samostvorena" milijarderka u povijesti.

Vezani članci Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Dwayne Johnson našao se na vrhu najplaćenijih glumaca sa zaradom od 89,4 milijuna dolara Sofia Richie (Foto: Instagram) Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

U svom izdanju za kolovoz Forbes je Kylie Jenner stavio na naslovnicu, a u priči o njezinu strelovitom usponu iznosi procjenu kako njezin sadašnji imetak vrijedi 900 milijuna dolara.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Ono što je njezina polusestra Kim Kardashian West napravila za stražnjice, Jenner je učinila za pune usne. Poput Kardashian West, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. No dok je njezina sestra poznatija po prvome, Jenner se dokazala uspješnom u drugome", ističe se u priči o djevojci s naslovnice.

Kylie Jenner (FOTO: Instagram)
Kylie Jenner (FOTO: Instagram)

Kylie Jenner 2016. godine pokrenula je kozmetičku tvrtku Kylie Cosmetics koja je postigla velik uspjeh s proizvodima koji pomažu osobama čija je želja da im usne izgledaju punije i veće. 

"Usne sam povećala nakon poljupca s jednim dečkom koji mi je rekao da se iznenađujuće dobro ljubim za nekoga s tako malim usnama", otkrila je jednom prilikom reality zvijezda te nadodala kako se osjećala nepoželjno i nimalo atraktivno.

Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty)
Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty)

Jenner je svoj uspjeh podijelila sa obožavateljima objavom na društvenoj mreži Instagram.

"Wow. Ne mogu vjerovati da objavljujem svoju naslovnicu u Forbesu. Hvala vam za članak i priznanje. Blažena sam da mogu svaki dan raditi ono što volim. Nisam ovo mogla ni sanjati", napisala je Kylie Jenner uz objavljenu fotografiju naslovne stranice poslovnog mjesečnika.

Kako Kylie Jenner dolazi iz bogate obitelji, i najmlađa je kćerka Caitlin (nakadašnjeg Brucea) i Kris Janner, mnogi su korisnici društvenih mreža kritizirali Forbes što uz 20-godišnju djevojku vežu pojam "samostvorena".

"Samostvoren znači da si uspio u životu bez pomoći. Upotreba u rečenici: Forbes tvrdi da je Kylie Jenner samostvorena žena", objavljeno je na Twitter stranici od Dictionary.com.

Kylie Jenner (Foto: Instagram)
Kylie Jenner (Foto: Instagram)

"Samostvorena? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milijunaši... To se zove generacijsko bogatstvo + nepotizam", napisala je na svojoj stranici na Twitteru glasnogovornica američkog ogranka tvrtke L'Oreal Luxe Shelby Ivey Christie.