Gledaš i ne vrjeruješ

FOTO Teško je povjerovati da ima tek 17 godina - Je li ipak pretjerala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svega godinu dana naglo je odrasla, pa je pomalo i teško vjerovati da slavna Jennerica nema još ni 18.

Najmlađa od sestara Kardashian-Jenner ide velikim stopama starijih sestara. Kylie Jenner ima tek 17 godina, no njezino tijelo već je odraslo. Kao i lice o kojem se ne prestaje pričati – posebno o njezinim usnama.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

O tračevima oko plastične operacije: 'Moje lice će se još mijenjati'

Iako je negirala plastičnu operaciju, očito je kako su njezine usne bujnije. I dok Kylie tvrdi da je samo naučila kako se dobro našminkati, na novim fotografijama s mamom Kris Jenner podigla je prašinu.

'Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se još mijenjati. Sada kada znam sve tajne make up-a i kako šminka može promijeniti lice. Nisam protiv operacija. Neću reći nikad ne bi, ali trenutno mi ne treba', rekla je Kylie u intervjuu.

Mnogi se pitaju, nije li malo i preseksualna sa samo 17 godina? No, slavna Jennerica ne brine se previše zbog vala negativnih komentara. Izašla je na naslovnici Cosmopolitana, a priprema i nove projekte uz modnu kolekciju koju je izbacila sa sestrom Kendall. Izgleda kako ćemo još itekao čuti za nju...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene