Nerazdvojni su

Čuju li se to crkvena zvona? Kylie Jenner i Travis Scott konačno počeli pričati o vlastitom vjenčanju

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Getty Images) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Čini se kako su Kylie Jenner i Travis Scott odlučili ubrzati planiranje vjenčanja i konačno postati prava mala obitelj.

Kylie Jenner i Travis Scott postali su roditelji malene Stormi prije šest mjeseci i otada su postali nerazdvojni. Iako nisu planirali skoro vjenčanje, par je počeo razmišljati i planirati dugoročnu zajedničku budućnost.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 "dokaz da sam opet najljepša" Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

"Kylie i Travis se u posljednje vrijeme ne odvajaju jedno od drugog, a njihova ljubav prema Stormi ih zbližava iz dana u dan", otkrio je izvor blizak paru za Entertainment Tonight.

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prije Travisa, Kylie je bila u turbulentnoj vezi s reperom Tygom pa je njezina majka Kris Jenner presretna što joj se kći odlučila skrasiti s Travisom.

"Gledajući Kylie i Travisa zajedno, Kris je uvjerena da su na pravom putu. S početka je bila zabrinuta za nju, ali svjesna je da će na Kylie na kraju učinit ono što želi", rekao je izvor.

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kylie je osim majčine dobila i podršku svojih sestara kojima se Travis sviđa pogotovo zbog činjenice da unatoč brojnim poslovnim obavezama pronalazi vrijeme i za Kylie i za Stormi.

Kylie je nedavno proslavila 21. rođendan, a Travis ju je iznenadio ludim rođendanskim poklonom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene