Nitko nije očekivao, no Kylie Jenner najuspješnija je članica obitelji Kardashian.


Obitelj Kardashian ima novu zlatnu koku. Možda biste to i najmanje očekivali, ukoliko već godinama pratite njihov reality show "Keeping Up With the Kardashians", no najmlađa sestra u obitelji - Kylie Jenner, definitivno je nova najveća zvijezda obitelji.

Vezani članci Kim Kardashian Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

Naime, dobit će vlastiti reality show. Obiteljski show trenutno ide u 13. sezoni, a iako prati dramtična zbivanja vezana uz dramu i pljačku Kim Kardashian u Parizu te slom Kaynea Westa, gledanost je sve lošija. Stoga je ponudu da snima vlastiti show dobila najmlađa sestra, lijepa Kylie. Televizijska kuća "E!" potvrdila je da će se prikazivati show "Life of Kylie", a pratit će njezin život kao poduzetnice, dizajnerice, televizijske zvijezde, stilske ikone te osnivačice iznimno uspješnog kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics.

Djevojka će i u stvaranju showa imati ulogu - onu producentsku. Dobila je tako uspješna Kylie svoj spin off, a svi polažu nade u njega kao novu nišu. Interes za nju ne jenjava, ona od tinejdžerskih dana zna unovčiti svoju slavu pa se čini kako je njena priča o uspjehu tek krenula.

 

Happy Monday

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on