Kada poznate košarkaše zateknete na modnoj reviji to može značiti samo dvije stvari, ili ih zanima nova kolekcija, ili 'škicaju' manekenke.


Poznati košarkaš Nik Slavica i Ante Gospić posjetili su jednu od večeri ovogodišnjeg Bipa Fashion.hr, a kad su već bili tamo, otkrili su i pravi razlog dolaska.

Vezani članci Kinezi na sportskoj obuci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Kinezima Hrvatska nije jasna i evo što im nikako ne ide u glavu Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) Upješne i ludo zaljubljene: Ove 3 ljepotice vrlo su tražene hrvatske manekenke

Upitani što su došli gledati, reviju ili manekenke, dečki su odgovorili, 'Više manekenke. Iskreno, ne gledam baš kreacije. Ali ne mogu reći da ne pratim trendove. Ovo je već treći put da sam na nekoj reviji. Pratim i gledam', rekao je Nik.

'Lijepe su, zgodne, vitke i puno su u teretani, a mi to volimo'. Čini se kako je otkrio i formulu za zavođenje sportaša.

'Nije mi to bitno. Ne mora biti manekenka. Stvar je osobe, trenutka, nema nekih posebnih karakteristika koje mora imati', objasnio je Ante. Piše 'Story.hr'.

 

A photo posted by Ante Gospic (@ante_gospic) on