Korejac je odlučio putovati svijetom i naučiti što više pjesama na stranom jeziku. Jedna od njih je i kultna 'Cesarica'.


Korejac je stigao u Split i otpjevao 'Cesaricu' sa profesionalnom klapom. Mladić, koji se na Youtubeu krije pod imenom Songjaemin, odlučio je naučiti što više pjesama na stranom jeziku, a jedna od stanica bila mu je i Hrvatska.

ODOLJELI VREMENU najpopularniji dueti bivše Jugoslavije

Vezani članci Slijetanje aviona, ilustracija Na korak do teške tragedije u Zračnoj luci Split: Oštećen avion, istraga u tijeku Gorio stan u Požeškoj ulici u Splitu - 3 VIDEO Drama u Splitu: Gorio stan na devetom katu zgrade, jedna osoba završila u bolnici

Otpjevao je tako 'Cesaricu' u Splitu. Ispod videa oduševljeno je otkrio što se dogodilo. 'Pjevam Cesaricu s profesionalnom klapom iz Splita!! Možete li to vjerovati? Napokon imam priliku pjevati s pravim umjetnicima. Dogodilo se sasvim slučajno, prijatelj i ja planirali smo pjevati na Vestibulu, a onda smo naišli na klapu koja tradicionalno izvodi a cappella dalmatinske pjesme. Isprva nisu razumjeli što želim, no kada sam zapjevao, njima se svidjelo i odmah smo se uskladili. To je bilo posebno iskustvo. Na trenutak sam se osjećao kao pravi Dalmatinac', rekao je putnik koji je oduševio ovom izvedbom.

ŠTO JE OVO? Svi su prasnuli u smijeh kada je pokazao što zna

Dodao je da je ovo najbolji video koji je snimio i da nikad neće zaboraviti ovaj trenutak. 'Hvala i vidimo se', poručio je na hrvatskom.