Dizajnerski dvojac eNVy room predstavio je novu kolekciju.

Galerija


Sinoć je u eNVy room showroomu u društvu prijatelja, medija i brojnih uzvanika predstavljena nova kolekcija, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Uvijek intrigantnu i zanimljivu modnu scenu uljepšale su i brojne dame društvenog života i velike zaljubljenice u eNVy room kreacije poput Bojane Gregorić, Mije Kovačić, Judite Franković, Tatjane Jurić i mnogih drugih.

Vezani članci Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić otkrio da lakše organizira nastup za tri tisuće ljudi nego vlastito vjenčanje! Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Jedna od najljepših Hrvatica progovorila o grčkim zarukama: "Bio je čudan i ne baš normalan"

Među uzvanicima bili su i Ivan Šarić te Korana Gvozdić. Veseli zaručnici uvijek su sretni i nasmijani, a svoje raspoloženje i ovog su puta podijelili s drugima. U njihovom društvu zablistala je i glumica Kristina Krepela te njena kolegica Bojana Gregorić Vejzović. Mia Kovačić također se sjajno zabavila, a reviju nije propustila ni Judita Franković. Dizajnerski dvojac okupio je na jednom mjestu neke od najljepših Hrvatica. A kako i ne bi kad njihov rad one obožavaju.

eNVy room revija (Foto: John Pavlish)
eNVy room revija (Foto: John Pavlish) - 4