Spektakularnom revijom jedan od najboljih modnih dizajnera Juraj Zigman na najbolji je mogući način zatvorio ovogodišnji Cro a porter.


Zigman nas je odveo u daleku Škotsku, a veliki utjecaj tartan uzorka čine ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom. Kolekcija obiluje prepoznatljivom štampom Juraja Zigmana koju sam osmišljava i izrađuje, sadrži 50 modela, a svaki od njih priča nam svoju priču te svi zajedno čine jednu veliku Zigman cjelinu.

Vezani članci Aleksandra Dojčinović Domaći dizajneri otkrili kako je raditi sa sa slavnim pjevačicama i glumicama: "Vani je to na drugom nivou" Dizajneri i zvijezde donirali haljine za pomoć KBC-u Rijeka - 6 Extravagant uključio domaće dizajnere i zvijezde u hvalevrijednu akciju za riječku bolnicu

'Nakon mjesec dana izolacije teško je prenijeti osjećaje samo petnaest minauta nakon revije. Ljudi su oduševljeni a ja zbog toga sretan i uzbuđen. Znam da će ova kolekcija biti nošena i već sada, odmah nakon revije, imamo narudžbe. Mobitel mi je prekrcan porukama i to je divan osjećaj. Bitno je da sve živi i nakon revije. Sretan sam što smo svaku kreaciju namijenili proizvodnji i što se svaka može naručiti. Pošto radim puno projekata koji zažive samo jednom kao kazalište i slično, ovo je ipak dugoročnije i žene će moći bilo kada, bez obzira na modne trendove, u mojim haljinama i za nekoliko godina izgledati moderno!', izjavio je uzbuđeni Juraj Zigman nakon revije.

>> Severina u omiljenim Zigmanovim kreacijama

Inspiraciju je dizajner pronašao u slikama Botticellia, Da Vincija i ostalim renesansnim slikarima. Zigman žena ove zime je sexy, samouvjerena a dizajner ovom kolekcijom želi potaknuti žene da budu kreativne i da se igraju i uživaju u modi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook