Kendall Jenner u posljednje su vrijeme povezivali s nekoliko košarkaša, no u ljubavnu se priču umiješao mladi zavodnik i brat njezine prijateljice.

Galerija


Prije nekoliko dana Kendal Jenner družila se s košarkašem Benom Simmonsom, no sada je viđena s četiri godine mlađim bratom svojih prijateljica Gigi i Belle Hadid, zgodnim Anwarom Hadidom.

Kendall Jenner (Foto: Getty Images)
Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Dok joj bivši tjera golišave djevojke iz svog separea, ona slomljeno srce liječi na jahti s vinom u ruci

Kendall pokušava sakriti privatni život od očiju javnosti, no ipak joj to ne polazi za rukom baš lako, pa su ju povezivali s košarkašima Jordanom Clarksonom i Blakeom Griffinom, a među posljednjima i s već spomenutim Simmonsom.

Jedno od posljednjih javnih događanja na kojem je Kendall viđena jest dodjela modnih nagrada CFDA u New Yorku, gdje se pojavio i osamnestogodišnji Anwar Hadid.

 

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on

 

TMZ prenosi kako su se oboje nakon dodjele zabavljali u istom društvu, a u ranim jutarnjim satima viđeni su kako strastveno razmjenjuju poljupce. Je li to bio trenutak slabosti ili možda nešto više? Vjerujemo kako ćemo uskoro saznati odgovor na to pitanje.